Loading

Uw erkend Protech Center

Vanaf heden is Carrozzeria De Buck een erkend Protech Center.

3D+ Protech behandeling

We starten met een drie fase polier beurt - na de voorbereidingen (wassen, kleien, rubbers en kieren afkleven) gaan we over tot het polijsten. Hierbij krijgt uw wagen een volledig nazicht, verfijning en lakcorrectie tot in het kleinste detail. Hierdoor zullen de microkrassen verdwijnen en zal uw voertuig opnieuw zijn oorspronkelijke kleur en glans krijgen.


Applicatie ProTech coating

Onze 3D+ coating is een coating van 8 microns dik die u een garantie biedt op glans- en kleurbehoud, dit voor 5 jaar lang. Hierbij gaan we uw wagen volledig gaan ontvetten en brengen we de ProTech lakverzegeling aan. Deze sluit de poriën van de lak, waardoor er een zacht gevoel is en blijft.

De coating bestaat uit drie lagen:
De eerste laag garandeert de hechting aan de lak
De tweede laag beschermt de wagen tegen Uv-licht, hars, zout en zure regen
De derde laag hecht zich vast op de tweede. Deze laag is water-, vuil- en olie-afstotend.

Hierdoor dient u de wagen minder te wassen en droogt hij zeer eenvoudig. ( U mag wel niet naar de car wash )
Bij deze 3D+ behandeling krijgt u als klant ook de onderhoudsproducten die u, telkens opnieuw, na iedere wasbeurt het voordeel van een ProTech behandeling zullen aantonen. U kunt uw wagen ook 1 x per jaar binnenbrengen voor een gratis check-up, wij wassen hem dan in detail en werken de coating bij indien nodig.
Gelieve er rekening mee te houden dat indien wij bij nazicht van de wagen merken dat er grove lakschade is die meer polierwerk en/of herstelling vraagt hiervoor een meerprijs zal worden aangerekend. Uiteraard wordt dit eerst met u besproken.

Wij zouden de wagen max. 3 dagen nodig hebben.