Loading
Carrosserie

Carrosserie

We specialiseren ons in Aluminium repair


Waar aluminium voor velen een struikelblok is zijn wij in deze gespecialiseerd zowel voor old timer als nieuwe wagens.
Aluminium herstellen is aan heel wat regels gebonden. We moeten rekening houden met veiligheid, voorschriften van de automerken, herstellingstijd, werkmethode, herstelproces etc.
Door ons steeds bij te scholen en te specialiseren, mogen we niet alleen aluminium vervangen, maar ook herstellen, wat veel voordeliger is voor u als klant.


Wielgeometrie

Wij beschikken ook over een modern 3D-toestel voor het vlug en correct afstellen van de wielgeometrie van ieder voertuig. Een correcte uitlijning zorgt ervoor dat uw banden niet onnodig en schuin afslijten, dat uw wagen mooi rechtuit loopt en dat de wegligging van uw voertuig optimaal en veilig is.


Spuiten van motor onderdelen

Voor het spuiten van de motor onderdelen kan u ook bij ons terecht.
Alle kleuren zijn mogelijk desnoods maken wij eerst een kleurenscan.


Sealant / Lakverzegeling / Coating

Een coating is een bescherming van het duurzamere type omdat dit een andere chemische manier gebruikt om zich te binden met de lak. Een coating is dus bestand tegen zuren en harsen. De coating zal niet afbreken door het gebruik van afwasmiddel of allesreiniger. De enige manier om de coating te verwijderen is door slijtage of door de coating weg te schuren. Coatings zijn 100% doorzichtig en zal u dus niet met het blote oog kunnen waarnemen. Een coating voegt een laag van enkele micron toe aan uw lak waardoor de coating de slijtage en aanvallen van buitenaf zal opvangen.

Beschermt tegen: zure regen, uitwerpselen van vogels, inbranden van insecten, vasthechten van vuil, krassen bij het wassen van de wagen.